SEO Optimizacija

SEO OPTIMIZACIJA POSVEĆENA VAŠEM DIGITALNOM RASTU

Visoko rangiranje. Dobijte više potencijalnih klijenata. Uvećajte zaradu. Povećajte svoj rezultat.

YugoSoft stvara trajna partnerstva sa našim klijentima i obezbeđujemo im pozitivne rezultate.

Da bismo unapredili naše razumevanje industrije i pomogli većem broju preduzeća da ostvare svoj puni potencijal na internetu, u toku smo sa najnovijim SEO trendovima i promenama algoritama.

Pomogli smo mnogim industrijama da postignu bolje rangiranje u pretrazi i postignu značajne marketinške rezultate a samim tim povećaju zaradu i unaprede svoje poslovanje.

Zamislite šta bismo mogli da uradimo za vas. Nabavite stručna SEO rešenja i poboljšajte svoje rangiranje u pretrazi već danas!

NUDIMO SEO REŠENJA ZA REŠAVANJE VAŠIH PROBLEMA

Rast vašeg onlajn poslovanja je naš zadatak

Nudimo SEO usluge kompanijama koje žele da poboljšaju svoju vidljivost na internetu, generišu više potencijalnih klijenata i povećaju prodaju. Brojne priče o uspehu klijenata stvorene su kao rezultat naših vremenski testiranih SEO strategija i taktika.

Da li ste na prvoj stranici pretrage za ključne reči koje opisuju vaš brend, kompaniju ili opisuju vaše usluge?

Ukoliko niste gubite mnogo. Ako želite da proširite svoje poslovanje, više ne možete ignorisati optimizaciju za pretraživače. To nije prolazni trend. Svaka strategija marketinga i generisanja kvalifikovanijih potencijalnih klijenata i prodaje mora je uključiti.

Konačno ste otkrili kompaniju sa adekvatnim SEO rešenjima

RAST VAŠEG ONLAJN POSLOVANJA NAŠA BRIGA

NAŠA PONUDA SEO USLUGA

Rast vašeg online poslovanja je naš zadatak

Istraživanje ključnih reči i strategije

Mi smo SEO kompanija koja može da poboljša vaše rangiranje za određene termine za pretragu i poznaje vašu industriju. Vaš SEO stručnjak će ispitati ključne reči za koje se trenutno rangira vaša veb lokacija, uzeti vašu listu želja za ključne reči i sprovesti dodatno istraživanje ključnih reči kako bi napravio listu ključnih reči koji je prikladan za vašu veb lokaciju i tržište.

Backlink Builng

Na viši rang u rezultatima pretrage u velikoj meri utiču povratne veze, ali ne bilo koje veze! Iz tog razloga, trebalo bi da sarađujete sa SEO firmom kao što je YugoSoft, koja ima posvećeno osoblje za izgradnju linkova i odnose sa brojnim visokokvalitetnim i relevantnim veb lokacijama.

Tehnički SEO

Pozadinska strana (back-end) vaše veb stranice može se optimizovati za podizanje rangiranja, na primer, povećanjem brzine stranice. Ispravljajući ove probleme, pretraživači će lakše pretraživati vašu veb lokaciju. Pored toga, vaše rangiranje vas može učiniti srećnijim ako ugodite pretraživačima.

Lokalni SEO

Prema statistikama, 64% klijenata traži lokalna preduzeća na mreži. Uz Google profil preduzeća ili optimizaciju za “Moje preduzeće na Google-u”(GMB), možete poboljšati lokalni SEO rang vaše kompanije i privući klijente. Mi upravljamo vašom reputacijom na mreži i poboljšavamo vaš GMB profil kako bismo povećali vašu lokalnu vidljivost na internetu.

On-Page SEO

Povećajte svoje prisustvo na vebu da biste privukli saobraćaj visokog kvaliteta.Da bismo povećali kredibilitet vaše veb stranice, staramo se da naše SEO usluge budu u skladu sa najboljim praksama pretraživača. Naši SEO stručnjaci kreiraju originalan, vredan materijal, poboljšavaju vaše HTML oznake, naslove i koriste kompresovane fotografije visoke rezolucije.

Off-Page SEO

Optimizacija van stranice je od suštinskog značaja za izgradnju kredibiliteta brenda i širenje izloženosti na mreži. Udružite snage sa našim SEO ekspretom, a mi ćemo vam pomoći da pokažete svoje znanje iz sektora. Da bismo razvili kvalitetne veze i povoljne kritike, koristimo marketing na društvenim mrežama i izgradnju linkova.

Conversion Rate Optimization

Uz YugoSoft CRO usluge, možete povećati prosečnu vrednost vremena svojih klijenata (vreme koje provode na sajtu) a samim tim i povećati svoj online prihod. Da bismo povećali vaše šanse za konverziju posetilaca u kupce, naša SEO firma kombinuje oglašavanje sa plaćanjem po kliku sa našim SEO uslugama. Analiza veb lokacija, optimizacija odredišne stranice su neke od stvari koje radimo.

Content Writing

Naš tim pisaca može da kreira postove na blogu koje vredi deliti ili dodati više materijala trenutnim stranicama usluga i proizvoda kako bi ih učinio SEO-prikladnijim za vašu veb lokaciju. Internet stranica koja redovno ažurira svoj materijal je omiljena pretraživačima. Da biste podržali svoje potrebe za sadržajem i ojačali marketing pretrage, izaberite naše SEO eksperte.

Zašto su YugoSoft SEO usluge bolje od ostalih

Integritet i poverenje

Integritet i poštenje su nam važni u svemu što radimo. Uvek se ponašamo etički, koristeći SEO za sigurno (white hat – apsolutno bez spama) da generišemo saobraćaj bez slanja neželjene pošte ili na drugi način zloupotrebe sistema što može dovesti do Google kazni. Jednostavno rečeno, ne moramo da lažemo ili krademo da bismo uspeli u SEO-u. Pratimo smernice i nikada ne dovodimo vašu kompaniju u opasnost. Nikada ne grešimo sa strane.

Odnosi i Rezultati

Odnosi i rezultati su naše dve osnovne vrednosti po kojima živimo.
Svaki klijent nam je važan; to je naš stub.Od malih preduzeća do velikih franšiza širom zemlje, imamo stručnjake za SEO koji su specijalizovani za pružanje pomoći kompanijama svih vrsta da dožive eksponencijalni rast.
Naša kompanija za optimizaciju pretraživača čvrsto veruje da treba da govorimo u ime naših kupaca i trudimo se da to demonstriramo svaki dan.

Posvećeni SEO Profesionalci

Smatramo da je naša odgovornost da pojednostavimo za naše klijente sofisticiranu, izazovnu i povremeno zastrašujuću proceduru optimizacije pretraživača. Jedan od brojnih načina na koje to radimo je dodeljivanje jedne kontakt tačke svakom klijentu da nadgleda njihov projekat. Dobro upoznajete svog Thrive SEO stručnjaka, a oni takođe uče o vašoj kompaniji i vašim posebnim zahtevima.

Jasni izveštaji

U poređenju sa našim rivalima, potpuno smo transparentni, omogućavajući vam da sami vidite kako naš rad povećava vaš prihod na mreži. Mesečni pregled SEO zadataka koje smo obavili, rezime pregleda poboljšanja i strategije SEO, izveštaji Google analitike da daju potpuni pregled SEO učinka vaše veb lokacije i redovno ažurirane rang liste ključnih reči uključeni su u naše prilagođeno, detaljno izveštavanje.

Stalni razvoj i poboljšanje

SEO se stalno razvija, kao i mi. Pošto Google svake godine pravi nekoliko modifikacija algoritama koje utiču na rangiranje, SEO se stalno razvija, a mi ostajemo u toku sa najnovijim informacijama i trendovima. Da bismo ostali u vrhu igre, mi za optimizaciju pretraživača uvek usvaja nove veštine i ostaje u toku. Budite sigurni da naše SEO poslovanje ima proaktivan pristup, a ne reaktivan.

SEO Usluge koje možete očekivati od YugoSofta

Kao agencija za digitalni marketing sa punom uslugom, YugoSoft pruža širok spektar stručnih usluga optimizacije pretraživača kako bi povećao vidljivost vaše kompanije u rezultatima pretrage koristeći samo pouzdane, dugotrajne SEO taktike, kao što su:

  • Kompletan SEO na licu mesta: interno povezivanje, oznake naslova, meta opisi itd.
  • Prilagođena SEO strategija: prilagođavamo našu SEO ponudu vašim specifičnim zahtevima. Koristimo strategije koje su najefikasnije za vašu kompaniju.
  • Temeljno istraživanje ključnih reči i analiza tržišta.
  • Detaljna, sveobuhvatna analiza konkurencije.
  • Izgradnja veza sa pažnjom: ručno, na raznim domenima sa visokim autoritetom domena.
  • Visokokvalitetno pisanje tekstova kako bi sadržaj vašeg sajta bio uvek svež i samim tim podsticao povratni saobraćaj na sajtu.
  • Google Analytics i drugi softver za praćenje podataka da biste učili iz trendova, saobraćaja i još mnogo toga.
  • Distribuiranje priča na kanalima vesti, kuriranim veb lokacijama i društvenim medijima.
  • Ako je PPC nešto za šta ste zainteresovani, kombinujte organske SEO strategije sa sponzorisanim oglasima za najbrže rezultate.

YUGOSOFT AGILNA SEO METODOLOGIJA

Vaš prvi korak do uspeha na Internetu

Okruženje pretraživanja se kontinuirano menja. Morate potrošiti novac na SEO usluge koje odgovaraju potrebama vašeg poslovanja, zahtevima i ciljnom tržištu ako želite da se dobro kotirate na pretraživačima. Pronalaženje ugledne SEO kompanije koja može da pojača vaše napore u digitalnom marketingu je neophodno ako želite da zadržite snažno prisustvo na mreži, a ne samo da se oslanjate na zastarele SEO strategije.

YugoSoft je Internet Marketing Agencija koja je SEO kompanija orijentisana na korisnika. Da bismo kreirali prilagođene SEO strategije koje promovišu dugoročni uspeh, naš SEO stručnjak blisko sarađuje sa našim klijentima. Možemo proizvesti visokokvalitetne, merljive rezultate primenom procesa za koji se pokazalo da je efikasan i uspešan.

Naša SEO optimizacija podrazumeva proces poznat kao „Agilni SEO“, koji nam omogućava da stvorimo čvrstu osnovu kampanje koja koristi vašoj organizaciji. Sledeće procedure služe kao osnova za Yugosoftovu Agilnu SEO strategiju:

yugosoft report blue

1. Istraživanje

Odvajamo vreme da shvatimo ciljeve vaše organizacije, zahteve i ciljeve kao vaše firme za optimizaciju pretraživača. Zakazujemo sastanak sa važnim poslovnim akterima za vašu organizaciju tokom faze otkrivanja i vršimo preliminarni pregled lokacije. Zatim analiziramo vašu putanju do konverzije, kreiramo ključne indikatore učinka (key performance indicators – KPIs) i vršimo dubinsko istraživanje ključnih reči.
Na taj način možemo saznati više o procedurama vašeg poslovanja i ciljevima vaše veb stranice.

2. Analiziranje

Sledeća faza je analiza, koja uključuje procenu rizika veza, detaljnu reviziju sajta, pregled metrike sajta i konkurentno vrednovanje. U ovoj fazi prikupljamo i ispitujemo sve informacije o vašoj kompaniji kako bismo identifikovali varijable koje utiču na vašu vidljivost na mreži. Ispitujemo vaše prethodne obrasce saobraćaja, tehničke probleme specifične za sajt, tehnike izgradnje povratnih veza koje koriste konkurenti i rivalske strategije povratnih veza.
Da bismo kreirali najefikasniju strategiju za vaš SEO, koristimo rezultate analitike.

3. Planiranje

Naša SEO optimizacija će razviti 60-dnevni strateški plan internet marketinga nakon što utvrdimo vaše marketinške mogućnosti i nedostatke  (strategic online marketing plan -SOMP – strateški plan onlajn marketinga). Ovo pokriva ciljeve vaše kampanje, rezultate koje očekujete od svakog marketinškog kanala i predviđeno vreme završetka. Naše SEO poslovanje daje najvažnijim elementima vašeg SEO-a najveći prioritet tokom prvog meseca vaše kampanje.
Ovo je garancija da svi naši SEO napori daju brze, fokusirane rezultate.

4. Izvršenje

Tokom ove faze počinjemo da pokrećemo strateški plan onlajn marketinga (SOMP – strategic online marketing plan). Pratimo oglase vaše kompanije, poboljšavamo strukturu vašeg sajta i dodajemo ključne reči sa visokim učinkom u vaše postove na blogu i veb stranice. Pored toga, naš SEO posao koristi više kanalnu strategiju za poboljšanje vašeg ukupnog SEO učinka. Da bismo proširili vaše prisustvo na mreži, vodimo kampanje upravljanja društvenim medijima i kontaktiramo spoljne veb stranice.

5. Merenje

Postavljamo sistem za praćenje čim se prijavite na našu SEO optimizaciju, što nam omogućava da pratimo vaš razvoj na mreži i razumemo efekte vaše SEO strategije. Pratimo i ispitujemo vaše KPI (Key Performance Indicator), rangiranje ključnih reči i statistiku. Naši SEO stručnjaci takođe uzimaju u obzir vašu lokalnu izloženost, organski saobraćaj, stopu posete samo jedne stranice, stopu konverzije i stope učestalosti klikova (CTR – Clickthrough rate). Prikupljamo značajne podatke i poboljšavamo vašu taktiku optimizacije praćenjem vaših SEO aktivnosti.

6. Izveštaj

Da biste bili informisani o statusu vaše kampanje, naš SEO tim organizuje česte sastanke i mesečna ažuriranja sa vašim menadžerima projekta. Isporučujemo detaljan izveštaj koji daje pregled učinka vašeg sajta tokom našeg sastanka. Ovo pokriva trendove u vašim KPI-ovima, opštem saobraćaju i rangiranju. Mi ažuriramo naš 90-dnevni plan svakog meseca tako da uvek znate tačno kako vaša kampanja napreduje i šta možete da očekujete.

7. Podešavanje

Redovno menjamo naše taktike optimizacije kao deo naših kontinuiranih SEO napora u skladu sa najnovijim ažuriranjima algoritama i tržišnim trendovima. Algoritmi pretraživača se stalno razvijaju, a zahtevi tržišta se uvek menjaju. Kao rezultat toga, aktivno radimo na tome da garantujemo da će vaša veb lokacija biti visoko u rezultatima pretrage. Možete se osloniti na naše SEO osoblje da izvrši potrebna prilagođavanja i da vas stalno obaveštava o statusu vaše kampanje.

PREDNOSTI SEO OPTIMIZACIJE

Da bismo obezbedili najveći mogući povraćaj ulaganja, svoje reči sprovodimo u delo.

Yugosoft Razvoj Web Stranica Card3

Svaki vlasnik preduzeća želi da dobije veću vrednost za svoj novac. Svi žele veće profitne marže. Uštedite novac koristeći SEO optimizaciju. Da je SEO zaposlenik, nikada ne bi napustio kancelariju. SEO nikada ne prijavljuje odsustvo. SEO je uvek u funkciji. Čak i dok spavate, SEO radi za vas.

Naša tehnika SEO optimizacije je unapređena tokom mnogo godina.

Kada se uradi ispravno, SEO optimizacija će usmeriti saobraćaj na vašu veb lokaciju i staviti potencijalne kupce ispred vaše robe, usluga i brenda.

Većina našeg saobraćaja dolazi iz rezultata organske pretrage. Zavisni smo od SEO-a jer tako snažno verujemo u njega. To je temelj naše kompanije.

Shvatite da bez SEO-a vas nema nigde na Internetu. Kako ste došli na ovu stranicu? Internet pretraga?
Ako jeste, vi ste svedoci da je SEO optimizacija bila korisna u naš veb sajt. Iskoristite ga odmah za svoj veb sajt.

SEO FAQ

Često postavljana pitanja

Optimizacija za pretraživače je poznatija kao akronim SEO.

Sve SEO taktike su izgrađene na optimizaciji. Vaš brend će postati vidljiviji na mreži nakon što se njegovo prisustvo na mreži (veb stranica, sadržaj i platforme društvenih medija) poboljšaju. Možete očekivati da se vaša veb lokacija pojavi na prvoj stranici rezultata pretraživača. Vašu kompaniju će takođe biti mnogo lakše pronaći na internetu.

Promena vašeg prisustva na mreži, posebno vaše veb stranice, da bi bila privlačnija pretraživačima kao što su Google i Bing, poznata je kao SEO. Da bi razumeli o čemu se radi na vašoj veb lokaciji, pretraživači je indeksiraju (ili skeniraju). Najveće SEO tehnike obezbeđuju da pretraživači lako razumeju vašu veb lokaciju. Bez dodatnih troškova, SEO povećava i broj i kvalitet organskog saobraćaja na veb lokaciji. Direktan saobraćaj nije uključen, kao ni plaćeni plasmani ili mediji. Google će prepoznati vašu veb lokaciju kao autoritet i usmeriti korisnike na nju ako imate čvrstu SEO strategiju.

-Direktan saobraćaj - kada neko otvori vašu stranicu tako što unese pun naziv-lokaciju vaše Internet stranice.

Savetuje se zapošljavanje iskusne SEO agencije ili SEO stručnjaka, a troškove treba planirati u vašem marketinškom budžetu. Suma koju treba da budžetirate odgovara obimu posla koji je potreban da bi uspeh bio uspešan. Kada se uzme u obzir obim projekta i vaša unapred određena očekivanja budu data, digitalna agencija ili stručnjak za SEO će naplatiti. Agencija ili stručnjak za SEO može biti angažovan za satnicu od oko 50-130 dolara.

Potrebne su različite mere za optimizaciju veb lokacije za pretragu, što je višedimenzionalni pristup poznat kao SEO. Kako su algoritmi za pretragu istakli sadržaj kao suštinski element rangiranja, mnogi ljudi izjednačavaju SEO sa sadržajem visokog kvaliteta. Algoritmi pretraživača traže sadržaj koji zadovoljava upite korisnika. Google će povezati gledaoce sa vašom veb lokacijom ako vaš sadržaj direktno govori o vašoj ciljnoj demografskoj grupi. Ali sadržaj sam po sebi nije pametna SEO strategija. Potrebne su vam povratne veze sa renomiranih spoljnih veb lokacija koje upućuju na vašu veb lokaciju, a ove spoljne veb lokacije moraju imati visoku ocenu autoriteta za domen.

 

Pored toga, najbolje prakse zahtevaju punopravni SEO na stranici, koji se sastoji od optimizacije vaših oznaka, slika i meta teksta. Konačno, razmislite o tehničkoj komponenti SEO-a: da li je arhitektura vaše veb stranice jaka? Kakvo je korisničko iskustvo? Da li je jednostavno za navigaciju? I da li ste se pobrinuli da interno povežete svoje stranice?

Ovo se u velikoj meri oslanja na vaše ciljeve i strategije koje odaberete za svoju kampanju za pretragu. Četiri do šest meseci su obično procene koje daju stručnjaci za SEO pre nego što počnete da primećujete prednosti. Imajte na umu da je to kada počinjete da vidite ishode, a ne kada su vaši navedeni ciljevi ostvareni.

Zajedno, SEO optimizacija i oglašavanje sa plaćanjem po kliku i drugi oblici plaćenih medija mogu pomoći vašoj veb lokaciji da stekne više prometa i uspostavi vaš brend kao autoritet u ovoj oblasti. U poređenju sa plaćenim medijskim izborima, SEO često nudi mnogo veći povraćaj vaše investicije. Ovo ne znači da je SEO jeftin i jednostavan; da se to uradi kako treba zahteva određeno vreme i novac, ali dugoročne koristi su ogromne i održive. U većini slučajeva, plaćeno oglašavanje i SEO će se kombinovati da bi pružili najbolje rezultate.

Da, ali to zahteva određenu stručnost i učenje putem grešaka, ali je moguće izvršiti osnovnu SEO strategiju na celoj veb lokaciji. Međutim, za SEO je potrebno vreme, a da biste ga ispravno postigli, morate uzeti u obzir i tehnički SEO i SEO na stranici. Pored toga, moraćete da budete u toku sa modifikacijama algoritama koje prave različiti pretraživači.

Različiti pretraživači imaju male varijacije. Međutim, pošto će većina vašeg ciljnog tržišta koristiti Google-ov pretraživač, često se možete koncentrisati na Google u svojoj SEO optimizaciji. Google je takođe taj koji dovodi ogromnu količinu organskog saobraćaja.

ŽELITE DA RADIMO ZA VAS?

Ukoliko ste zainteresovani ili imate pitanja u vezi izrade web sajta, popunite formular ili pronađite kontakt informacije klikom na Kontakt.

Vaš upit je primljen!

Radujemo se saradnji, odgovorićemo vam u najkraćem mogućem roku.