POLITIKA PRIVATNOSTI

YugoSoft se obavezuje da se dostavljeni podaci strogo čuvaju i nisu dostupni nikome sem nama.
Obavezujemo se da prikupljene podatke ne koristim ni u koje druge svrhe, niti ih prosleđujem trećim licima.

YugoSoft vrlo ozbiljno shvata svoju odgovornost u pogledu zaštite podataka o ličnosti.

YugoSoft (u daljem tekstu websajt) obvezuje se da će štititi Vašu privatnost i omogućiti Vam najbolje moguće iskustvo korišćenja naše web stranice.
Kako biste što kvalitetnije iskoristili vreme provedeno na našim stranicama, potrebne su nam određene lične informacije o Vama, koje će nam pomoći da Vam pomognemo i prilagodimo sadržaj Vašem ukusu i željama.

Prikupljanje podataka i njihovo otkiravanje

Ukoliko u nekom trenutku budemo u obavezi da otkrijemo sakupljene podatke trećoj strani, na osnovu sudske odluke i u skladu sa zakonom, o tome ćete biti blagovremeno obavešteni, osim ukoliko nalog suda ne sadrži oznaku tajnosti odnosno zabranu obaveštenja korisnika.

YugoSoft može povremeno objaviti informacije opšteg tipa trećim licima (npr. broj posetilaca naše stranice), ali pritom nikada neće uključiti informacije pomoću kojih bi pojedinci bili ugroženi (ukoliko nam je potrebno da pojedinca predstavimo kao ponosnog korisnika naših usluga ili našeg saradnika, taj pojedinac neće biće predstavljen bez odobrenja).

Obavezujemo se da vaše prikupljene podatke kroz Internet formulare i e-mail komunikaciju, Google analitiku, Facebook pixel neće davati, pokazivati.
Prikupljeni podaci nikada neće biti objavljivani niti zloupotrebljeni.

Korišćenje kolačića

ŠTA JE KOLAČIĆ?
Kolačići su male datoteke koje se postavljaju na vaš računar preko websajtova koje posetite ili određenih poruka e-pošte koje otvorite. Njihova upotreba je široko rasprostranjena kako bi websajtovi mogli pravilno da funkcionišu i kako bi njihovi vlasnici mogli da dobiju poslovne i marketinške informacije.

Kolačići koje koristimo na websajtu pomažu nam da vam obezbedimo bolje iskustvo na mreži, pamte vaše parametre i pomažu nam da poboljšamo sajt. Time što pristupate našim websajtovima slažete se da se ova politika kolačića primenjuje kad god pristupite websajtu, nezavisno od uređaja koji koristite.

Takođe, Google analytics i Facebook Pixel prave “kolačiće” na osnovu kojih pratimo posećenost Internet stranice.

KOJE LIČNE INFORMACIJE PRIKUPLJAJU KOLAČIĆI?
Uopšteno, kolačić sadrži tekstualni niz koji sadrži informacije o pregledaču. Za rad nije neophodno da kolačić prepozna odakle ste, on samo treba da zapamti vaš pregledač.

Neki kolačići koje koristimo mogu da čuvaju informacije o vama koje su ličnije prirode. Ipak, takve informacije se čuvaju samo ako ste ih vi sami objavili na našem websajtu.

DA LI MOGU DA POVUČEM SVOJ PRISTANAK?
Nakon što ste nam dali pristanak u pogledu korišćenja kolačića, na vašem računaru ili uređaju biće sačuvan kolačić koji ovo podešavanje pamti za naredni put. Ovo prestaje da važi nakon određenog vremena (u svakom slučaju u periodu od 13 meseci). Ukoliko u bilo kojem trenutku želite da povučete svoj pristanak, biće potrebno da izbrišete kolačiće preko podešavanja u internet pregledaču. Za dodatne informacije o brisanju ili blokiranju kolačića posetite aboutcookies.org

KAKO MOGU DA ISKLJUČIM KOLAČIĆE?
Internet pregledači vam omogućavaju da promenite podešavanja u vezi sa kolačićima. U vašem internet pregledaču data podešavanja se najčešće nalaze u meniju „Opcije” (Options) ili „Parametri” (Preferences). Dole navedene veze mogu biti od pomoći ako želite bolje da razumete podešavanja. Ili, za dodatne informacije treba da iskoristite opciju „Pomoć” (Help) u svom internet pregledaču.

Podešavanje kolačića u Internet Explorer-u
Podešavanje kolačića u Firefox-u
Podešavanja kolačića u Chrome-u
Podešavanja kolačića u Safari-ju

Linkovi ka drugim sajtovima

Možemo davati linkove ka drugim Internet stranicama, kao što i druge Internet stranice mogu linkovati našu stranicu.
Ostale Internet stranice funkcionišu prema svojim uslovima korišćenja i politikama privatnosti. Mi nemamo nikakvu kontrolu nad takvim Internet stranicama, ne poseduje podatke koji se tamo nalaze, ne garantujemo i nismo odgovoran za bilo koji sadržaj, reklamu, proizvod ili drugi materijal koji je dostupan na takvoj stranici.

Promena politike privatnosti

Zadržava pravo da bilo kada izmeni ovu Politiku privatnosti.

Svaka izmena postaje važeća nakon njenog objavljivanja na stranici YugoSoft (ova stranica). Dužni ste da pročitate ovu Politiku privatnosti kako biste bili upoznati sa eventualnim izmenama.
Ukoliko nastavite da koristite stranicu i usluge nakon bilo koje nove verzije Politike privatnosti, podrazumeva se da ste tu verziju pročitali i prihvatili kao važeću.

Pitanja

Trudimo se da stvorimo što bezbedniju stranicu, pozivamo vas da nam dostavite vaše sugestije na ovu Politiku privatnosti. 
Ukoliko imate bilo kakvih pitanja, slobodno nas kontaktirajte na e-mail info@yugosoft.rs.