Izrada internet stranice

YugoSoftBlack-1-1024x224

Izrada web sajta

U vremenu kada internet obuhvata skoro sve aspekte svakodnevnog života, vrlo je poželjno za firme, kompanije i preduzetnike da na internetu imaju svoj web sajt.

Mi smo tu da u vaše ime ponudimo kvalitet koji neće naći kod vaše konkurencije.

Klijenti procenjuju vašu firmu na osnovu vašeg web sajta, a prvo što im je upadljivo za oko je brzina i izgled vašeg sajta. Mi smo tu da predstavimo vaše poslovanje atraktivnim, kvalitetnim i brzim sajtom.
Posetioci obavezno obrate pažnju na kvalitet dizjna i samog sadržaja na sajtu (raspored i sadržaj naslova, tekstova i kvalitet slika) i odaberu onog kojim im se najviše svidi – naš tim je tu da odaberu baš vas, i da posetioca sajta pretvori u potencijalnog kupca.

Kada izaberete YugoSoft za izradu vašeg web sajta, birate partnera posvećenog vašem uspehu. Naš proces izrade sajta je transparentan i prilagođen vašim specifičnim potrebama.

Pratimo trendove i inovativne ideje, koristimo najnovije alatke za razvoj web sajtova.

Ukoliko nam ukažete poverenje konkurencija ostaje iza vas.

YugoSoftBlack-1-1024x224

Tipovi Web Sajtova

Prezentacioni · WebShop · Blog · Forum · Portfolio

🏙️ Informativni / Korporativni sajtovi

Namijenjeni su prezentovanju kompanije, njenih usluga ili proizvoda.

🗞️ Blogovi

Fokusirani na redovno objavljivanje članaka ili postova.

ℹ️ Portfolio sajtovi

Koriste se za prikaz radova, projekata ili veština pojedinaca ili agencija.

🏫 Obrazovni sajtovi

Pružaju obrazovne resurse i materijale.

🗣️ Forum sajtovi

Platforme za diskusije i razmenu mišljenja.

🛒 E-commerce / Web Shop

Dizajnirani za online prodaju proizvoda ili usluga.

YugoSoftBlack-1-1024x224

Proces Izrade Web Sajta u YugoSoft-u

Izrada sajta u 4 Koraka

1. 👥 Konsultacije i Planiranje

Razgovaramo sa vama da razumemo vaše poslovne ciljeve i viziju, čime osiguravamo da dizajn sajta savršeno odgovara vašim potrebama.

2. 🎨 Dizajn i Razvoj

Naši stručnjaci kreiraju moderan, intuitivan dizajn koji je ujedno funkcionalan i estetski privlačan.
Primenjujemo najnovije tehnologije za izgradnju brzih i sigurnih web sajtova.

3. 💻Testiranje i Optimizacija

Svaki sajt prolazi kroz temeljno testiranje kako bi se osigurala njegova funkcionalnost na različitim uređajima i pregledačima.

4. 🚀 Lansiranje i Podrška

Nakon lansiranja vašeg sajta, pružamo kontinuiranu podršku i održavanje kako bi vaš sajt ostao ažuran i efikasan.

YugoSoftBlack-1-1024x224

Zašto Izabrati Nas za Izradu Vašeg Web Sajta?

Više od 16 godina iskustva izrade i optimizacije sajtova dovelo nas je u poziciju da smo kvalitetni i uspešni u ovom poslu.
Naš tim profesionalno predstavlja vaš sadržaj usluga ili proizvoda i precizno i atraktivno formuliše opis posla kojim se bavite.

Šta Možete Da Očekujete Od Web Stranice​

Pristupačnost

Ako posedujete svoj web sajt, poboljšaćete svoje poslovanje i lakše stupati u kontakt sa klijentima.

Veći Prihodi

Više će potencijalnih kupaca čuti za web sajt, i sigurno će poželeti da ga posete i kupuju Vaše proizvode i usluge.

Preglednost

Klijenti će imati bolji uvid u ponudu vašeg poslovanja, jer će lakše dolaziti do informacija o proizvodu ili uslugama koje nudite na sajtu.

Izrada Web Sajta

1. Prednosti uspešnog poslovanja

U 21. veku svako poslovanje ukoliko želi da napreduje jednostavno mora da poseduje svoju internet stranicu. Ukoliko nemate internet stranicu praktično ste nevidljivi ili vidljivi u Vašem mestu.
Mi smo tu da Vam pomognemo kakav god sajt da Vam je potreban.

Borba za poziciju među prvima na Google-u je konsantna, razni faktori utiču na algoritam i sistem rankiranja.
Mi pratimo trendove, koristimo premijum alatke i u kratko vremenu osetiće se rezultat.

Mnogo je sajtova koji su prelepo dizajnirani ali njihov sadržaj i brzina otvaranja nisu ispunili kriteriju rankiranja na Google-u i zbog toga su na lošijoj poziciji, samim tim nemaju posetioce.

Skoro svaka ozbiljna kompanija, bilo da se bavi proizvodnjom, prodajom ili pružanjem usluga, već ima svoju internet stranicu na kojoj predstavlja i promoviše svoje poslovanje.

Izrada Web Sajta

2. Da li svaka kompanija treba da ima internet stranicu?

Apolutno, sa internet stranicom dobijate znatno više mogućnosti.
Nekada se radilo po preporuci, danas sa pojavom interneta imamo kompletnu ponudu sa prikazom radova kompanije tako da se poverenje ne zasniva samo na preporuci. Ako želite da imate poslove/prodaju bez preporuke onda je predstavljanje na internetu kroz internet stranicu pravo rešenje za vas.

Izrada Web Sajta

3. Prednosti uspešnog poslovanja

YugoSoft može da Vam izradi kakav god sajt da želite.

Mi možemo da Vam ponudimo izradu sledećih sajtova:

Klasičan prezentacioni ili WebShop sajt (retkost je da neko želi da finansira izgradnju takvog sajta jer su troškovi veći a odlična zamena je WordPress CMS),
WordPress sajt (Prezentacioni ili WebShop),
Promo sajt (WordPress CMS – tako da je i to WordPress sajt),
Web Aplikacija (Sajt koji ima složenu logiku kao na primer program za kompletno vođenje poslovnih knjiga bizsoft live)

Izrada Web Sajta

4. Da li je potrebno da nam dostavite materijale?

Poželjno je, ali nije nikakav problem ukoliko niste sigurni šta da dostavite i kako da osmislite sadržaj koji će se nalaziti na web sajtu.

Bitno je da nam kažete objasnite čime se bavite, poslovne ciljeve i koja su vaša očekivanja od internet stranice (web sajta).
Sve ostalo je naša briga, čak i sami smišljamo tekstove i dodajemo slike ukoliko nemate vremena da nam napišete tekstove ili da nam uslikate i pošaljete potrebne kadrove za sajt. (Imamo slike a i tekst za šta god da je u pitanju, budite bez brige).
Ukoliko nam dostavite tekstove i slike mi ih pregledamo i optimizujemo kako sajt izgledao profesionalno.

Izrada WrodPress Sajta

1. Upoznajte WordPress

Izrada sajtova je najodgovorniji posao za svačiji biznis.
YugoSoft, pored svih usluga koje vam može ponuditi, koristi i najmoderniju platformu za izradu profesionalnih sajtova, a to je WordPress.

Danas izrada sajta je podrazumevana za velika i mala preduzeća. WordPress je odličan izbor i za mala preduzeća i e-trgovinu (WebShop).

U 2022. godini i kasnije, potrebna Vam je Web stranica koja odgovara velikom broju različitih uređaja – smart telefon, tablet, kompjuter.
Ne želite da imate Web stranicu na kojoj se reči prekidaju na iPhone-u, dizajn izgleda loše na tabletu, ali na desktopu sve izgleda odlično.
Želite da cela Vaša Web stranica izgleda odlično bez obzira na to koje uređaje vaši posetioci koriste.

Izrada WordPress Sajta

2. Šta je WordPress?

WordPress je fleksibilna platforma, najmoderniji CMS na svetu.
On može biti u centru bilo koje vrste sajta – prezentacioni, blog ili shop.
WordPress koristi više od 41% weba sajtova.
Kada je reč o tome da budete viđeni, Word Press će vam to zagarantovati.

Uz pomoć ovog CMS-a, dobićete moderan sajt profesionalnog izgleda koji će biti „RESPONSIVE“ (prilagođen svim uređajima: mobilnim telefonima, tabletu, laptopu, desktop računaru.)

Novije generacije rastu uz telefone i kompjutere, a oni su Vaši budući potencijalni kupci i mušterije.

YugoSoft Vam obezbeđuje besplatne premijum teme i dodatke (pluginove).
Kod nas nema skrivenih troškova već je celokupan sadržaj uključen u cenu paketa.

WordPress koriste poznati svetski brendovi kao što su CNN, CBS New York, Harvard Business Review,  Boise State University, New York Times,  Mercedes-Benz i Vogue čak i naš sajt vlade eUprava je napravljen uz pomoć WordPress-a.

Izrada WordPress Sajta

3.Prednosti WordPress-a

Fleksibilnost
Sa svim dostupnim aplikacijama i temama, Word Press web stranice pružaju neograničenu fleksibilnost. Ovo je odlično za preduzeća i one koji su napredniji i žele da naprave svoju veb stranicu na način koji oni žele.

Funkcionalnost
WordPress takođe omogućava mnogo funkcionalnosti. Ovo dolazi u vidu dodataka, gde imate preko 54.000 aplikacija koji će omogućiti vašoj veb stranici da radi sve što poželite.

Brzina i pristupačnost
Fleksibilnost i funkcionalnost platforme omogućavaju vam da kreirate veb stranicu onako kako želite i kada želite, imate mogućnost da odmah napravite izmene i optimizacije.

Promo Sajt

1. Upoznajte Promo Sajt

Nekada se promo sajtovi koristili samo da promovisanje proizvoda ili usluge. Danas smo svedoci da to nije slučaj, sve više i više se koristi u različite svrhe.
Cilj promo sajta je da obezbedi i privuče ljude kojima prosledite da pogledaju promo sajt. Promo sajt možemo zamisliti kao jedan mini katalog koji možete da pogledate dok ispijate piće.

Skoro svi muzički festivali koriste promo sajtove.

Promo Sajta

2. Šta je Promo sajt?

Promo sajt je sajt kao i svaki drugi, njenog fokus je direktno vezan za brzo i lako upoznavanje sa proizvodom ili uslugom. Posetilac sajta dolazi na promo sajt nakon što klikne na oglas na Google-u, Youtube-u, Instagram-u („call to action“ – poziv na akciju), ili nakon klika na dugme u email newsletter-u.

Ono što je važno naglasiti jeste da je najbolje fokusirati se samo na jedan poziv na akciju, kao i da taj poziv na akciju mora biti jasno uočljiv i konkretan.
Promo sajt se teško optimizuje među prvima u pretrazi jer mesto među prvima je rezervisano za sajtove sa detaljno opisanim uslugama, prozivodima dok promo sajt ima ulogu da ekspreno u kratkim crtama istakne ono najbitnije.

Promo Sajta

3. Problem oko SEO optimizacije

Promo sajt se teško optimizuje među prvima u pretrazi jer mesto među prvima je rezervisano za sajtove sa detaljno opisanim uslugama, prozivodima dok promo sajt ima ulogu da ekspreno u kratkim crtama istakne ono najbitnije.

Naravno da  moguće SEO optimizovati i progurati sajt na dobru poziciju na pretraživačima ali to može predstavljati problem i nakon toga nismo sigurni da li je to promo ili prezentacioni sajt.

Promo Sajta

4. Rešenje za SEO optimizacije

Odlično rešenje za problem oko optimizacije je da posedujete prezentacioni web sajt na kojem ćete imati nekoliko promo stranica ili landing stranica

Promo Sajta

5. Da li mi je potreban Promo sajt?

Da, postoje nekoliko faktora koji određuju da li vam je promo sajt neophodan. Bitni su ciljevi koje želite da ostvarite.

Ukoliko već imate web sajt, potrebno vam jedna ili više promo stranica ili landing stranica.

Navešćemo kratak primer.
Zamislite, bavite se proizvodnjom vina, imate već postojeći web sajt na kome solidno prodajete.
Onog trenutka kada želite da napravite akcijsku prodaju, predstavite novi proizvod ili organizujete degustaciju. – U ovom slučaju vam je potrebna PROMO Stranica.

Bitno je da razumete: ukoliko već imate web sajt možete imati i nekoliko promo stranica koje su profesionalno sa puno pažnje dizajnirane da prodaju vaš proizvod, uslugu ili event (skup/događaj/festival)

Kod promo stranica bitno je da se uključi reklamiranje (PPC – Pay Per Click).
Reklamirate na Google-u svoj novi proizvod i tako dovodite publiku na web sajt i ostvarujete pozitivne rezultate.

Promo Sajta

6. Promo sajt ili Promo stranice?

Imaju istu ulogu i cilj a to je da privuku publiku i poboljšaju promociju.

Promo sajtovi su  dosta zastupljen u Evropi i uglavnom im je cilj brzo predstavljanje poslovanja ili proizvodnje.

Promo stranice su takođe zastupljene ali kao deo prezentacionog web sajta koji detaljno pokriva organizaciju poslovanja. U ovom slučaju cilj promo stranice je da se ukratko objasni poslovanje i da posetioce „ubedi“ da je njihova ponuda pun pogodak.

Naravno, uz reklamiranje sa unapred definisanim lokacijom na kojoj  će se reklama prikazivati, promo sajt donosi perfektne rezultate.

Pored izrade sajtova bavimo se i reklamiranjem, i to digitalnim reklamiranjem kod kojeg je koeficient uspešnosti prevelik – slobodno možemo reći da je uspeh zagarantovan.

Klikom na ovaj tekst saznajte više o Digitalnom Reklamiranju.

Cene web sajtova

Mesečni paketi
Fiksne cene

Starter

Odličan za manje kompanije
79
59
99
Mesečno
 • Dizajn i izrada sajta (7 stranica)
 • Starter SEO (RankMath ocena: 70-80)
 • Registracija .rs ili .com Domena
 • Premium Hosting
 • Premium Teme i Plugini
 • 5 Business E-mail naloga
 • Kvartalno Održavanje (Provera SEO, dodavanje 1 objave o vašem poslovanju)
Top

Standardni

Odličan za srednja preduzeća
119
89
99
Mesečno
 • Dizajn i izrada sajta (9 stranica)
 • Napredni SEO (RankMath ocena: 75-85)
 • Registracija .rs ili .com Domena
 • Premium Hosting
 • Premium Teme i Plugini
 • 5 Business E-mail naloga
 • Kvartalno Održavanje (Provera SEO, dodavanje 2 objave o vašem poslovanju)

Profesionalni

Perfektan za kompanije sa ozbiljnim ciljevima
219
179
99
Mesečno
 • Dizajn sajta i izrada (10+ stranica)
 • Premium SEO (RankMath ocena 80-100)
 • Registracija .rs ili .com Domena
 • Premium Hosting
 • Premium Teme i Plugini
 • 5 Business E-mail naloga
 • Kvartalno Održavanje (Provera SEO, dodavanje 3 objave o vašem poslovanju)

Detaljno objašnjenje paketa i usluga

Opšti uslovi i informacije

Fiksne mesečne cene ukoliko ne želite dodatna održavanja.
Svaki sajt pravimo u WordPressu sa nekoliko Premium Tema i nekoliko Premium Plugina u zavisnosti od vaše potrebe. Na upit radimo i optimizaciju sajta (postojećeg – ukoliko već imate sajt).

Dodatne usluge reklamiranja na društvenim mrežavama ili Google Ads naplaćuju se posebno.

Uveli smo svetski model poslovanja – Izrada sajta povoljno…ne, ne…Izrada web sajta besplatno.
Upravo tako, od nas dobijate besplatan optimizovan web sajt koji veoma brzo probija među prvima na Google pretrazi.

Kod nas plaćate održavanje sajta i Google servisa.

Zajedničko za sve pakete

Za izradu bilo kojeg paketa (Starter, Standardni, Profesionalni) maksimalno posvetimo pažnju korisničkom iskustvu, SEO optimizaciji, za organizaciju sadržaja na sajtu mi iz sopstvenog budžeta finansiramo alatke kako bi sajtovi bili aktraktivnog dizajna i bili dobro rankirani na pretraživačima.

 Ukoliko je protrebno objašavamo vam kako da sami postavljate sadržaj (objavljujete novosti, dodajete slike u Galeriju ili nešto drugo – u zavisnosti šta vas interesuje

5Business Email naloga – ovi Emailovi nema šanse da ne stignu gde ste ih poslali, niti da ih pošaljete a da stignu u Spam (neželjenu poštu). Nažalost sa običnim emailovima je velika verovatnoća da stižu ali u Spam, iz tog razloga smo se opredelili za Business Emailove.

Razlike u paketima

Generalno razlika u ceni je zbog potrebnog vremena za izgradnju web sajta. Kada je sajt gotov onda sledi održavanje i optimizacija svakog meseca.

RankMath SEO je veoma bitan za vaš sajt jer od njegove ocene Google vam određuje na kojoj ste poziciji, razlika u ceni je jer je potrebno mnogo više vremena da se uloži kako bi bili bolje ocenjeni.
Koristimo Rank Math Pro Business – plaćenu i najbolju verziju na tržištu.

Kvartalno Održavanje – Proveravamo koliko je ljudi posetilo vaš sajt, na kojoj stranici su se najviše zadržali i ostale optimizujemo kako bi se i na njima zadržavali. Pored toga brinemo i o vašem  Moje preduzeće na Google-u, ažuriramo ga, odgovaramo na recenzije i ubacujemo slike.

Za fiksne cene Web sajtova pogledajte CENOVNIK !

Pružamo i uslugu instalacije RankMath Pro Business SEO dodatka + optimizacija sajta.

Saznajte više o SEO uslugama.

ŽELITE DA RADIMO ZA VAS?

Ukoliko ste zainteresovani ili imate pitanja u vezi izrade web sajta, popunite formular ili pronađite kontakt informacije klikom na Kontakt.

Vaš upit je primljen!

Radujemo se saradnji, odgovorićemo vam u najkraćem mogućem roku.