Od web razvoja do razvoja
mobilnih aplikacija i web dizajna

O NAMA

KAKO POČINJE NAŠA PRIČA?

YugoSoft je 2022. godine osnovao Aleksandar Rančić. Pre toga je već nekoliko godina radio kao freelancer. Razvio je i optimizovao veb stranice za klijente širom sveta, ali je želeo da pokrene sopstvenu kompaniju.

Odlučio je da počne sa malim i da se fokusira na jednu stvar: razvoj veba. Počeo je radeći sa klijentima koji su tražili jednostavne veb stranice koje bi mogli sami da održavaju i ažuriraju kad god je to potrebno. On bi napravio veb stranice i obučio klijenta kako da ih koristi.

Ovo je bio odličan način za početak. Nije bilo previše komplikovano i omogućilo je YugoSoftu da raste polako, ali postojano izgrađujući svoju reputaciju pouzdane kompanije za veb dizajn.

YugoSoft je počeo da se širi  kada je počeo da radi sa većim klijentima koji su imali složenije potrebe. Ovi klijenti su želeli veb stranice koje bi njihovo osoblje lako moglo ažurirati, pa je Aleksandar počeo da podučava svoj tim kako da koristi WordPress i druge CMS alate (sisteme za upravljanje sadržajem). Na ovaj način je mogao da napravi veb stranice za klijente koji su želeli nešto više od jednostavnih statičnih stranica.

Danas je YugoSoft full-stack veb development kompanija, za veb razvoj sa kompletnim uslugama koja nudi responzivni veb dizajn, dizajn logotipa i brendiranja, upravljanje sadržajem, razvoj mobilnih aplikacija, marketing na društvenim mrežama, optimizaciju za pretraživače (SEO) i internet marketing, što znači da možemo da preuzmemo svaki projekat, bez obzira na njegovu složenost.

o nama slika 101

INOVATIVNO

Mi smo tim iskusnih profesionalaca sa strašću za kreativnost i inovacije, uvek težimo da budemo bolji i unapređujemo naše proizvode

INTEGRISANO

Potpuno smo integrisani – od strategije do izvršenja, od kreativnog do tehnologije – sve na jednom mestu.

EFEKTIVNO

Mi smo efikasni i naši klijenti su zadovoljni. Radimo sa nekoliko klijenata i različitih projekata širom sveta.

KOJI JE NAŠ CILJ?

Naš cilj je da pomognemo svakom klijentu da napravi jedinstvenu, atraktivnu, zabavnu i korisnu veb stranicu. Želimo da budete ponosni na svoju veb stranicu, a mi ćemo se truditi da to i ostvarimo.

Bilo da ste malo preduzeće ili pojedinac, možemo vam pomoći da oživite vašu viziju. Radićemo sa vama na izradi veb stranice koja odražava vašu ličnost, brend i poruku. Tu smo da vam pomognemo na bilo koji način. Ako imate bilo kakva pitanja o našim uslugama ili kako bismo mogli da pomognemo vašem poslovanju da raste, kontaktirajte nas danas

Naša misija u YugoSoft-u je da napravimo veb stranicu sa savršenom ravnotežom između estetskog dizajna i funkcionalnosti koja će vam pomoći da razvijete svoj posao.

Zaposleni su najtalentovaniji pojedinci koji su strastveni u svom poslu, što rezultira prelepim veb stranicama koje su zagarantovane.

Ovde smo da donesemo vrednost preduzećima pomažući im da koriste digitalni marketing, tehnologiju i metode razvoja softvera kako bi postigli svoje poslovne ciljeve.

 

cilj1

Posvećeni smo ponudi inovativnih rešenja koja odgovaraju vašem budžetu i vremenskim rokovima

ŽELITE DA RADIMO ZA VAS?

Ukoliko ste zainteresovani ili imate pitanja u vezi izrade web sajta, popunite formular ili pronađite kontakt informacije klikom na Kontakt.